Baka baka liten kaka!

heysan! jag och min bästis har testat något nytt nu ;) vi har bakat cupcakes :D JAG tycker de blev söta och vi hade väldigt roligt. kanske lite FÖR roligt och det blev väldigt kletigt. men vi fick lite av en ansiktsmask xD vi kladdade liksom LITE på varandra.
receptet hittade jag hos foki. klicka på länken för att hitta receptet fokis.se jag tycker att hon ger bra tips om allt möjligt så besök gärna hennes blogg.

pussar o kramar//Michelle

visst blev de gulliga ;)

Melodifestivalen 2010!

imorgon är det finalen i melodifestivalen!Ska någon se den? Min kompis hannah har bjudit mig på melodifestivalskväll hemma hos henne. Det är en tradition som vi gör varje år. Jag hoppas att Anna Bergendahl vinner, hon har en väldigt bra röst och låten är så fin. Vem hoppas ni vinner?
ses senare//Michelle

 


Dirty Dancing 2


Hejsan pysar!Jag hade tråkigt och tänkte se en film. Jag valde Dirty Dancing 2 och jag älskar den. Jag ser den faktiskt den ganska ofta eftersom det är min favorit film. Varje gång jag har sett den så känner jag för att dansa.
Jag tycker ni ska se den och se vad ni känner efteråt.

Puss på er//Michelle

P.S komentera gjärna vad ni tycker om filmen D.S

hey! välkommen

hejsan! jag heter Michelle och är 14 år. jag gillar musik och dans. på min blogg kommer ni få läsa om mig och mitt liv. hoppas det blir intresant! //Michelle

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0