I stan med...

hellå!
Jag skulle egentligen skriva detta inlägget igår men jag kom hem så sent.
Vi hade kärleks tema i skolan igår. Vi började morgonen med att äta skones och skriva på lappar vad vi ville prata om i tjej- och killgrupperna. Vi satt och pratade i ca en timme och det var väldigt coolt för när vi satt och pratade så kändes det som om alla tjejerna var ganska tajta kompisar. Efter det så fick vi se en sos-film (sos=sex&samlevnad) som man faktiskt fattade något från. Vi hade oxå någon kille från en konsthögskola på besök och han var inte precis intressant att lyssna på. Efter skolan åkte jag och Natta till stan för att shoppa och ha kul. Kul kan man ju lugnt säga att vi hade, vi handlade kläder, åt mat, skvallrade om olika saker och åt glass. Det roligaste var när vi åt glass, jag vet det låter inte kul men med Natta så var det skitkul för vi kunde inte låta bli att skratta. Allt som allt var det en lyckad dag, jag fick köpt två linnen på gina och en kjol på sisters. Jag hjäpte oxå Natta att hitta lite kläder, vi är awesome!

Idag har jag varit på dop. Min kusin döptes till Zeke Elias och han är verkligen super gullig. Nu måste jag nog sova godnatt sötnosar//Michelle
P.S. Natta är världens goaste tjej D.S.

Redan nervös!

Nu går jag sista terminen i nian och det betyder att jag måste göra nationella proven. Det första provet är på tisdag, i svenska. Det jag är mest nervös inför är inte svenskan utan matten och biologin. Ibland känns det liksom som om jag inte har ett liv, bara går i skolan och pluggar. Om jag inte hade så goa männsiskor på de olika aktiviteterna så skulle jag bli galen. Till er som går i nian och läser detta säger jag bara lycka till och glöm inte bort att leva era liv, låt inte skolan ta upp all er tid. Stressa inte för mycket med skolan och alla valen man måste göra. 
puss o kram//Michelle

 

Dator!

Idag har jag och pappa varit på datorjakt. på NetOnNet köte jag dator+mus+datorväska så nu slipper jag låna mammas dator hela tiden. jag är verkligen jättenöjd, det blev en Packard Bell EASYNOTE_NM85-JN-370NC och photoshop följer med dator. Nu har jag fått igång dator så jag sitter och installerar olika saker, testar dator liksom.
Igår var jag på filmkväll i kyrkan och det var jättemysigt. jag älskar folket i kyrkan de är verkligen bäst.
Imorgon ska jag till kyrkan och träffa alla goa människor igen, fast då ska jag vara fadder för sommarkonfirmanderna. Detta blir den första sommarträffen jag har varit på.
Nu ska jag försöka förstå mej på photoshop, önska mej lycka till
puss o kram//Michelle


Packard Bell EASYNOTE_NM85-JN-370NC

AddOn MT-200 Art.nr: 136023

Deltaco NV-114 Art.nr: 111429


RSS 2.0